WORDPRESSWORDPRESS EKLENTİLERİWORDPRESS GÜVENLİK

WordPress Güvenlik Eklentileri

WordPress Güvenlik Eklentileri

Ask Apache Password Protect

WordPress ya da veri tabanındaki bir karışıklığı kontrol etmek yerine web sitenize çoklu güvenlik katmanları eklemek amacı ile kullanılan bir eklentidir.

Stealth Login

Eklenti; WordPress’te oturum açmak, çıkış yapmak ya da kayıt olmak için özel bir URL adresi oluşturma konusunda size yardımcı olur.

Login Lockdown

Yönetici paneline giriş yapılmasını bir süreliğine kilitleyebilecek olan güvenlik önlemleri eklentisidir.

WP-DB Manager

WordPress veri tabanınızı yönetmek için kullanabileceğiniz en iyi güvenlik eklentilerden biridir. Bu eklenti “WordPress Backup Manager”a altenatif olarak kullanılabilir.

Admin SSL Secure Plugina

Yönetici panelini güvenli tutmak için kullanılan bir diğer eklentidir. SSL şifrelemesi üzerinden çalışan eklenti, hacker ya da yönetici paneline giriş yapmak isteyen yabancı kişilerin engellenmesi için kullanılmaktadır.

User Locker

Login Lockdown eklentisi ile aynı şekilde çalışan eklenti, WordPress güvenlik eklentileri arasında en çok kullanılanlardan biridir.

Limit Login Attempts

Limit Login Attempts web sitenize karşı gerçekleşen saldırı ve oturum açma girişimlerini, ilgili internet adresini engelleyerek, zor hale getirmektedir.

Login Encryption

Oturuma girişi şifreleyen bir güvenlik eklentisidir. Oturum açma işlemini şifreleme ve güvenliğini sağlama için DES ve RSA’nın komplex bir karışımını kullanır.

One Time Password

Bu eşsiz eklenti internet kafeler vb. yerlerden istenmeyen girişleri önlemek için tek kullanımlık şifre oluşturma konusunda size yardımcı olmaktadır.

Antivirus

Antivirus web sitenizin botlara, virüslere ve diğer zararlılara karşı güvende olması için size yardımcı olan en popüler güvenlik eklentisidir.

Bad Behavior

Can sıkıcı spam’lerle mücadele etmenize yardımcı olan eklentidir. Sadece web sitenize gelen spam mesajları değil; aynı zamanda da blogunuza erişimi sınırlamak için de kullanılmaktadır. Böylece web sitenize tehdit oluşturan kişilerin web sitenizi okuması bile mümkün olmayacaktır.

User Spam Remover

Eklentinin adından da belli olduğu üzere istenmeyen mesajları önlemek ve kaldırmak konusunda size yardımcı olur.

Blog Bad Queries

Bu eklenti sunucu ve WordPress web sitesi arasındaki tüm zararlı sorguları engellemektedir. Eklenti, çok uzun istek dizeleri (örneğin 255 karakterden daha büyük olanlar) ya da diğer şüpheli sorgularda arka planda çalışır.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı